Fenomenalna ponuda filmova u avgustu preko Total TV-a

total tv filmovi

Total tv kao inovativni provajder uz čuvenu EON aplikaciju, kreira uvek aktuelnu i modernu ponudu sadržaja. U „moru“ ponude filmova, serija, standardnih paketa i programa, za korak ispred svih stvaraju se neverovatno privlačne kombinacije naslova. Kako su filmovi omiljeni velikom broju domaće publike, neiscrpno se nižu iznenađenja koja će učiniti da se svaki gledalac udobno smesti, obezbedi kokice i pravo osveženje.

Upravo na taj način je osmišljena i programska šema u EON video klubu za mesec avgust. Veliki broj popularnih, novih i omiljenih naslova očekuje se svake nedelje u raznovrsnim katalozima EON video kluba. U pitanju su kako filmovi, tako i serije koje će svaki gledalac sigurno zavoleti. Zbog toga je preporuka da se nijedan od novih naslova koji će se pročitati u narednim redovima ne preskoči, jer će sigurno stvoriti nova iskustva i užitak.

EON video klub za sjajno leto – naslovi za topli avgust

U bogatoj ponudi koja sadrži više od 19.000 filmova u EON video klubu, specijalni noviteti pripremljeni su za avgust mesec. Čuveni i popularni HBO OD katalog od 11. avgusta krasi i serija „Zvezdana devojka“ – potpuno nova sezona i priča. U pitanju je radnja koja se odnosi na devojku srednjoškolskog uzrasta po imenu Kortni Vitmor, koja postaje pravi superheroj generacije. 

Motivišući grupu heroja svog uzrasta da se bore i zaustave sve zlikovce iz prošlih vremena, simboliše borbu za pravdu i nesebično herojstvo. U poređenju sa naslovom Ligl pravde Amerike, ovo se može doživeti kao novo iskustvo i inovativna verzija prvobitnih superheroja. 

Pored navedene serije koja će osvojiti srca gledalaca, tu je i još jedan naslov koji je doživeo neverovatan uspeh. Helen Miren je prvo lice serije „Glavni osumnjičeni“, koja će biti dostupna u Pickbox Now katalogu od polovine avgusta, tačnije 15og u mesecu. U pitanju je mini serija poreklom iz Velike Britanije, koja je dobila niz nagrada. Radi se o borbi protiv seksizma u sektoru policije, u kojoj je glavni lik žena – Džejn Tenison, jedna od prvih ženskih detektiva i inspektorka u Londonu. 

Uz navedene sjajne naslove, od 23. avgusta Cinestar Premiere Plus katalog biće bogatiji za kvalitetan blokvaster pod nazivom „Pokajnik“. Glavnu ulogu u ovom naslovu igra Lijam Nison, kao pljačkaš čije je ime Tom Karter. U svojoj karijeri pljačkanja banaka, uspeo je da ukrade neverovatnih 9 miliona dolara, koje potiču iz više banaka u Sjedinjenim Američkim Državama. 

Sve se menja od trenutka kada upozna Eni, koju igra Kejt Volš. Od tada se zaljubljuje i želi da promeni život iz korena. Kroz težnju da napusti posao pljačkaša, izbriše prošlost i počne život „od nule“, doživljava veliki broj prepreka i otežavajućih okolnosti. Ova serija će biti pravo osveženje u vrelim letnjim danima.

Total tv EON video klub i za avgust mesec je pripremio navedene nove naslove, sa ciljem da se osvoji srce svakog gledaoca i upotpuni dan kvalitetnim sadržajem. Neka i vaša svakodnevnica bude ispunjena novim serijama ili njihovim sezonama, koje će već na prve sekunde i minute gledanja postati omiljeni deo televizijskog programa u okviru EON aplikacije i video kluba.

Call Now Button