Kako da total tv paketi postanu deo vaše svakodnevnice

total tv

Želite jedinstvene, brojne i uvek aktuelene tv kanale? Tražite i tražite najbolje uslove, provajdera koji pruža poverenje i uslugu koja će napraviti efikasne uštede? Odličan način da to ostvarite, jeste da odaberete da total tv bude deo vaše svakodnevnice. Krasi ga moderna ponuda, uvek kvalitetni program i aktuelan sadržaj. 

Total tv internet i fiksni telefon ne moraju da budu deo usluge jednog paketa od provajdera istovremeno sa televizijom. Iako je to nekada izbor korisnika, veliki je broj onih koji već imaju određenog provajdera za internet, uz standardnu fiksnu telefoniju bez paketa. Tada su total tv je fenomenalan izbor za uživanje u televizijskim programima u bilo kom trenutku i na bilo kojem mestu.

Total tv – aktivacija za uživanje bez granica

Kada su u pitanju total tv paketi, širok izbor je na samim korisnicima. Trenutno su aktuelne tri raznovrsne varijante, u kojoj najveći broj korisnika pronađe željenu kombinaciju televizijskih programa. Kada je u pitanju aktivacija, total tv na primer zahteva drugačije lokacijske procene za antene od prestonice ili drugih gradova. Ono što je svima neophodno za aktivaciju usluge, jeste važeća lična karta Republike Srbije. 

Pored toga, prijava se vrši na više načina, a jedan od njih je putem dostupne imejl adrese. Drugi način jeste odlazak u prodajna mesta, odnosno korisničke objekte, ili uz popunjavanje predviđenog obrasca za prijavu. Zatim se uspostavlja kontakt sa predstavnicima prodaje, potpisuje ugovor i određuje mesto za antenu, način povezivanja i instaliranja programa. Važno je da se pronađe najpogodnije mesto za kvalitetan signal i vrhunsku rezoluciju slike, kao i ton bez šumova i kočenja. Nakon toga su total tv paketi spremni za gledanje uz užitak.

Total tv – pogodnosti koje se prepoznaju

Total tv paketi su izbor broj jedan velikog broja naših korisnika. Ipak, odlična pogodnost je i to što se sadržaj može gledati i u svim krajevima Evope. Total tv na taj način postaje neizostavan deo platforme koja funkcioniše po principu internacionalnog umrežavanja satelita. Najkvalitetnija, moderna i potpuno digitalizovana oprema čini da ponuda programa bude aktuelna i univerzalno dostupna. Važno je napomenuti da je za potpisivanje ugovora dovoljno posedovanje lične karte naše države, bez potrebe da potpisnik bude ujedno i vlasnik kuće, stana, vikendice ili drugog objekta u koji se uvodi najbolja ponuda televizijskog programa. 

Kako bi se pokazalo poverenje i podrška velikom broju korisnika, uvedena je perfektna akcija kojoj se svi obraduju, a to je preporuka prijatelju. Naime, svi dosadašnji korisnici usluga koji nemaju dugovanja prema provajderima i bez aktivnih drugih promocija, dobijaju mesečnu pretplatu od neverovatnog 1 dinara, za preporuku novom korsniku. Ukoliko prijatelj potpiše ugovor sa total tv, ostvaruje se ovaj nenadmašan popust, kojim se nagrađuje lojalnost korisnika. 

Total tv paketi dostupni su uvek i svuda – bez obzira na lokacijske karakteristike i tipove objekata. Uz besplatne konsultacije, savete, potpisivanje ugovora i instaliranje sistema, kao i programa, dobija se širok spektar najkvalitetnijih kanala i televizijskog sadržaja. Svakodnevnica će biti ispunjena uvek novim programskim šemama, bez obzira na tip frekvencije, vreme boravka ispred televizijskog ekrana i lične preferencije. Tu su da ponude najveći broj modernih domaćih i inostranih programa, u kojima uživaju sve generacije gledalaca.

 

Call Now Button