Klizne kapije

Klizne kapije sa motorom - izrada i ugradnja

Klizne kapije sa motorom koje se mogu automatski otvarati bilo pritiskom na taster, preko aplikacije sa vašeg mobilnog telefona ili detekcijom senzora, odlika su savremenog domaćinstva koje odlično drži balans izmedju modernog, bezbednog i praktičnog načina života. Automatske klizne kapije sa motorom s jedne strane pružaju bezbednost vašem domu a sa druge strane svojom praktičnošću i atraktivnim izgledom odaju utisak modernog domaćinstva. Vršimo usluge izrade i ugradnje dvorišnih kliznih kapija sa motorom na teritoriji cele Srbije. Dovoljno je da nas pozovete, odaberete model klizne kapije sa motorom i naš tim će u najkraćem roku doći do vas radi uzimanja mera. Pored izrade i ugradnje kliznih motornih kapija vršimo usluge održavanja motora, zamene motora za klizne kapije kao i zamenu kapija.
klizne kapije
Automatska klizna kapija sa motorom. Otvaranje preko daljinca.

Motori za klizne kapije

Motori za klizne kapije su jedan od najvažnijih elementa ovog sistema. Uz adekvatne šine za kapije i točkiće, motor omogućava da se klizne kapije za dvorište automatski otvaraju i zatvaraju jednim pritiskom na taster ili detekcijom senzora. Prilikom odabira motora za klizne kapije jako je važno da odaberete motor koji odgovara težini i veličini same kapije kako bi svojom snagom mogao da pokreće kliznu kapiju. Za sva pitanja i informacije možete kontaktirati naš tim koji će vam pomoći da odaberete odgovarajući motor za klizne kapije.

Automatske kapije

Automatske kapije je drugi naziv za klizne kapije sa motorom jer je kapija, odnosno motor povezan sa kontrolerom preko koga se upravlja automatskom kapijom. Automatska kapija se može otvarati putem tastera na ulasku u dvorište, putem aplikacije na mobilnom telefonu, detekcijom senzora.

Klizne kapije cena

Cena klizne kapije zavisi od velikog broja faktora. Pre svega cena klizne kapije zavisi od:, u 

  • zavisnosti od veličine kapije, 
  • dužine I visine, 
  • zatim materijala od kog se izradjuje klizna kapija (može biti od aluminijuma I gvoždja), 
  • motora koji pokreće kliznu kapiju, 
  • Načina automatskog pokretanja kapije

Za sve informacije o ceni, vremenu izrade I ugradnje možete nas pozvati.

Call Now Button