Sve karakteristike i uslovi koje ima inovativni EON servis

eon sistem

Savremeni EON servis pruža veliki broj pogodnosti i inovativnih, unapređenih funkcija svojim korisnicima. Obezbeđuje praćenje televizijskog programa u skladu sa najsavremenijim standardima, podešavanjima i prilagođavanjima. Ugovor se sklapa sa zainteresovanim osobama, koje dobijaju pristup internetu i televiziji sa svih „smart“ uređaja, kao i u bilo kojem trenutku i mestu.

Najnoviji uslovi korišćenja EON servisa obuhvataju veliki broj televizijskih sadržaja, uz prilagođenost pojedinačnim potrebama i ukusima svakog korisnika. Obezbeđuje se mogućnost praćenja tv formata u uživo varijanti, zatim odloženo na osnovu dodatne „Catch Up“ funkcije, kao i upotreba video kluba sa audio i vizuelnim medijskim sadržajima i mnogo drugih pogodnosti. Total TV u ponudi ima pun pristup EON servisu.

Dopunjene funkcije i mogućnosti EON servisa

Gledanje televizije uz najnoviju tehnologiju i fleksibilan pristup ukusima svakog korisnika, podrazumeva aktiviranje EON servisa. Uz SBB pakete i dostupne aplikacije za „smart“ televizijske aparate, mobilne telefone, tablete ili računare, dostupne su sve pogodnosti inovativnog servisa. Popularni EON Smart Box obezbeđuje kontinuirano gledanje televizije sa odabranih modernih uređaja. Plaćanje za korišćenje EON aplikacije ili servisa ima više opcija – postpaid varijantu, ili prepaid za korisnike koji nemaju „pametne“ uređaje na ugovornoj obavezi. 

Koliko je u pitanju kvalitetan servis današnjih gledalaca, pokazuju i brojne inovacije. Pored gledanja standardnih i odabranih televizijskih kanala, dostupan je ogroman broj naslova u video klubu. Pored toga, uživanje u čuvenoj HD i 4K rezoluciji za uređaje i kanale koji ih podržavaju, daje utisak kao u bioskopu. Dodatno, u inoviranoj ponudi moguće je pristupati servisu i aplikaciji od strane trećih lica, koja bi pratila medijski sadržaj uz određena pravila.

Izmenjeni uslovi korišćenja EON aplikacije i servisa

Osnovni preduslov za neometano uživanje u EON aplikaciji i servisu, jeste da korisnik ima aktivan pristup i kvalitetan domet interneta putem SBB operatera, ili drugog provajdera. Da bi se pristupilo atraktivnoj EON aplikaciji, pristupa se Play Store, a zatim bira mogućnost „download“. 

Kada je u pitanju korisnik EON Smart Box kompletne usluge, prema želji potrebi mogu odabrati plaćanje prepaid varijante, uz korišćenje predviđene opreme. Nakon isteka ugovora, obaveza pretplatnika je da u roku od 7 dana opremu vrati, ili plati nadoknadu koja je predviđena u cenovniku za materijal i protivvrednost opreme operatera. 

Uz to, veoma je važno da svaki pristup bude ispraćen i bezbedan, pa je osnov za korišćenje servisa i aplikacije unošenje identifikacionih podataka, a to su user name, koji se definiše prilikom registracije, i pasword koji se samostalno unosi prilikom pristupa EON aplikaciji ili servisu. Ono što SBB operater obezbeđuje, jeste poštovanje svih podataka o ličnosti, u skladu sa Opštim, zatim Uslovima obrade podataka, ali i Politikom privatnosti i Uslovima registracije i politike privatnosti. Dodatno, postoji niz drugih dokumenata koji se bave prikupljanjem i upotrebom informacija korisnika, a u skladu sa ugovornim pravima i obavezom obe strane. 

Veliki broj uslova i karakteristika EON servisa, u domenu SBB operatera kontinuirano se unapređuju i menjaju, kako bi se prilagodile potrebama današnjih korisnika. Najveći broj pravila važe još od jula 2019. godine, dok su određene naveden izmene predviđene na kraju januara 2020. godine. Sve one, definišu se sa ciljem pružanja kvalitetne ponude televizijskog sadržaja, uz inovativne opcije, funkcije i fleksibilna podešavanja.

Call Now Button