Televizijska šema za uživanje – Total tv paketi

Gledanje televizije postalo je svakodnevni ritual, navika i nešto bez čega se jednostavno ne može dovoljno relaksirati i opustiti. Sigurno je da svako voli samo i da uključi tv uređaj, čak i dok obavlja druge aktivnosti. Ipak, pravi užitak je kada se može ispratiti kvalitetan sadržaj, što sigurno danas obezbeđuju Total tv paketi. 

Kada se biraju usluge televizijskih provajdera i operatera, Total tv paketi su jedni od omiljenih velikom broju publike. Uz raznovrsne aplikacije kao što je EON video klub, specijalni kanali u paketima uz gratis ili akcijske opcije, obezbeđena je prava televizijska šema za uživanje. 

Vrste paketa Total tv provajdera

Total tv paketi razvrstani su u 3 osnovne ponude, kojima se mogu zadovoljiti potrebe i najzahtevnijih gledalaca. To su Start, Extra i Premium varijante, koje se razlikuju prema broju programa, sadržaju i naslovima iz video kluba, kao i cenovnom rangu. Izbor je na korisnicima, a u izobilju ponude sigurno je da će biti odabrani Total tv paketi koji se razlikuju od drugih. Za svaki dostupan paket obezbeđena je besplatna instalacija i servisiranje. Naravno, pre toga se izlaskom na teren detaljno utvrđuje mogućnost postavljanja uređaja i provera svih funkcija, kako bi svaki program bio praćen sa uživanjem i bez tehničkih problema. 

Sadržaj Start, Extra i Premium paketa

Opcije koje su danas dostupne za korisnike karakteriše veoma bogat i raznolik sadržaj po fenomenalnim cenama. Za 895 dinara mesečno i ugovornu obavezu od 24 meseca uz Start paket, dobija se ukupno 69 kanala, od kojih je 51 televizijski, a 18 u hd varijanti. EON aplikaciju moguće je povezati na 3 uređaja, dok je digitalni televizijski format hd rezolucije dostupan na jednom tv aparatu u kući. Uz jedan satelitski prijem za hd opciju, moguće je imati vrhunsku sliku i osećaj kao u bioskopu. Tome posebno doprinosi postojanje više od 2.500 naslova filmova i serija u EON video klubu. 

Extra paket obezbeđuje 37 hd i 107 standardnih televizijskih programa, uz odličan dodatak Pink paketa na 24 meseca. Prvih godinu dana cena je 899 dinara, a zatim 1.595 mesečno. Video klub ima više od 3.000 odličnih naslova, a dostupna su 2 satelitska prijemnika za hd opciju na 2 televizora u kući. Premium paket karakteriše najveći broj programa, i to 118 klasičnih tv i 46 u hd rezoluciji. I za ovaj paket je Pink dodatak na 24 meseca dostupan, dok je cena za prvih godinu dana 899 dinara, umesto 2.295, koliko je za drugi deo ugovorne obaveze. 

U ovom paketu je dostupno više od 8.500 video naslova, a digitalna hd opcija za 2 televizora u okviru kuće. Za sve pakete obezbeđeno je premotavanje i do 7 dana uz EON aplikaciju. Uz eksterni hard disk moguće je i snimanje, premotavanje i pauziranje sadržaja. Za svaki paket dostupna je lista omiljenih programa, zatim tv vodič i veliki broj programskih podešavanja. 

Total tv paketi su opravdano opcija koju je odabralo veliki broj pojedinaca i porodica. U dostupna 3 paketa dobija se veliki broj raznovrsnih programa, sa kvalitetnim i uvek inovativnim sadržajem. Bilo da je izbor Start, Premium ili Extra varijanta, dobijaju se kvalitetni kanali i odlične uštede, akcije i dodatne pogodnosti.

Call Now Button