Video nadzor

Video nadzor - zašto je bitan

Sistem kamera i nadziranje situacije u objektima i izvan njih, daje sigurnost i bezbednost na visokom nivou.
Bez obzira na njihov raspored i broj, kamere su pregledne, i ako imaju kvalitetnu sliku, daju odličnu vidljivost svakog posmatranog elementa. Video nadzor je savremen način da se obezbedi zaštita svih objekata. Uz inovativan video nadzor, oprema za zaštitu i bezbednost objekata dobila je novu dimenziju. Ima veliki broj prednosti, a najveća se ogleda u samom osećaju sigurnosti i pokrivenosti svakog kutka i ćoška koji može biti predmet otuđivanja, izbegavanja rada i slično. Samo licencirane firmi i licencirani profesionalaci, zaposleni u tim firmama sada jedini imaju ovlašćenja da vrše i obavljaju poslove vezane za sisteme tehničke zaštite. Sve o zakonu o privatnom obezbeđenju i kako utiče na postavljanje video nadzora.
Video nadzor Kraljevo

Ugradnja i postavljanje video nadzora

Savremeni mehanizam za video nadzor funkcioniše po principu jednostavnog i lakog postavljanja. Postoji stariji tip – analogni, i noviji – digitalni video nadzor. Savremeni su digitalni, i ugrađuju se uz mnogo manje opreme, kablova i povezivanja. Danas postoje i wifi kamere, koje se ugrađuju bez dugačkih kablova i povezuju se upotrebom internet resursa. Prednost digitalne varijante je i u jednostavnijem upravljanju i pokretanju sa bilo kog uređaja i mesta nalaženja. Praćenje je omogućeno iz bilo kog mesta, grada i sa koje god udaljenosti, uz adekvatno povezivanje. Kamere za video nadzor se stavljaju na željena, manje ili više vidljiva mesta, i mogu biti transparentno ili skriveno postavljene. Posmatraju se samo objekti koji su u vlasništvu.

Povoljna oprema za video nadzor

Najsigurnija zaštita za svaki prostor, uz video nadzor možete u svakom trenutku pratiti vaš dom ili lokal sa bilo koje lokacije. Bilo da vam je potreban komplet za video nadzor većeg prostora ili samo jedna samostalna kamera za kućne potrebe, u našoj ponudi možete pronaći video nadzor koji odgovara vašim potrebama i budžetu. Naša stručna služba Vam može pomoći u odabiru pravog rešenja. Kontaktirajte nas kako bi pronašli najbolje rešenje za Vas.video nadzor

Povoljne kamere za video nadzor visoke rezolucije. Dostupne su kamere renomiranih brendova koje obezbeđuju veoma kvalitetan snimak čak i u uslovima slabije vidljivosti. u ponudi dome i bullet/box kamere, kao i vodootporne kamere pogodne za spoljašnju montažu.

Video nadzor za praćenje putem interneta

DVRstand-alone uređaji za snimanje sa analognih, hd-cvi, hdtvi i ip kamera za video nadzor. Podržavaju praćenje putem interneta i mobilnih telefona. Većina podržava smart funkcije poput detekcije pokreta.

Najčešći kompleti video nadzora sa posebnim popustima. iskoristite priliku da se osigurate na najbolji način.

Kablovi, mikrofoni (audio moduli), rf modulator, kućišta, nosači, napajanja i druga dodatna oprema za video nadzor.

Video i audio interfoni

Video interfoni za stambene zgrade, poslovne prostore i pojedinačnu kućnu upotrebu. U ponudi unutrašnje i spoljašnje jedinice, kao i prateća oprema.

Audio interfoni, automatske brave i druga prateća oprema za glasovnu komunikaciju i kontrolu pristupa/ulaza. Kompletna rešanja za stambene i poslovne prostore svih veličina.

Call Now Button